Eļļas iegūšanas process



Mēs piedāvājam pašu spiestas eļļas, kas spiestas istabas temperatūrā – ar auksto spiešanas metodi, izmantojot pašu gatavotu 50 tonnu presi. Izmantojam Latvijā audzētas sēklas. Sēklas spiešanas procesā netiek sildītas. Ne sēklas, ne eļļa spiešanas un pildīšanas procesā nesaskaras ar metālu. Eļļu spiežam pēc pasūtījuma saņemšanas, līdz ar to eļļa vienmēr ir svaiga un tiek saglabātas visas eļļai piemītošās vielas. Katrai eļļai ir savas īpašības un iedarbība. Vislabākais veids kā rūpēties par savu veselību ir lietot kvalitatīvu pārtiku, tai skaitā lietot augstvērtīgas eļļas, kas nav salīdzināmas ar veikalos esošajām eļļām, kuras stāv plauktos mēnešus. Jūs būsiet pārsteigti par linsēklu vai saulespuķu eļļas garšu! Svaigi spiestai linsēklu eļļai nav rūgtuma piegaršas. Saulespuķu sēklu eļļai paliek to sēklu pēcgarša – kā ēst īstas sēklas! Pasūtot eļļu iesakām to izlietot pirmo trīs mēnešu laikā, uzglabājot vēsā, tumšā telpā (piemēram ledusskapī). Var lietot svaigos salātos vai pa vienai tējkarotei rītā un vakarā.
PASŪTI ŠODIEN. SPIEŽAM RĪT. IZSŪTAM PARĪT.
Braucot pie mums uz degustācijām, var piedalīties eļļas spiešanas procesā un uzreiz arī iegādāties izspiesto eļļu. Eļļas var pasūtīt arī caur mūsu mājas lapu un piegādāsim to ar pakomātiem.